topframe

ZorgkaartNederland


Vanaf heden is er een koppeling gerealiseerd tussen ParaBench en ZorgkaartNederland (voor fysiotherapie).
ZorgkaartNederland is een onafhankelijk platform en biedt het meest complete overzicht van alle zorgaanbieders in Nederland. Op de website vinden consumenten alle waardevolle informatie over individuele zorgverleners zorginstellingen (fysiotherapiepraktijken, huis- en tandartspraktijken, ziekenhuizen etc.). Consumenten vinden daarnaast op de website objectieve kwaliteitsinformatie en waarderingen van patiënten.

Voor fysiotherapeuten die ParaBench gebruiken is er een nieuwe module ontwikkeld waarmee het mogelijk is om benchmarkgegevens te tonen op ZorgkaartNederland. Zo zien bezoekers van ZorgkaartNederland hoe uw praktijk presteert ten opzichte van andere praktijken.
U besluit zelf of u de module wilt aanzetten of niet. Om de module te activeren heeft u een unieke ParaBench sleutel nodig die u eenvoudig kunt achterhalen vanuit de portal van ParaBench.
Klik hier om naar de website van ZorgkaartNederland te gaan. Hier kunt u ook een abonnement op ZorgkaartNederland afsluiten. Aan de koppeling zijn geen extra kosten verbonden. 


topframe